Ingeborg van der Zanden Bartels


Eigenaar

Ingeborg heeft een brede opleiding met o.a. Bachelor bedrijfskundige, drogist, verzorgende IG, doktersassistent en verpleegkundige. Dit met de ervaring in verschillende milieu's en functies maakt van haar een flexibele duizendpoot.  


Harriette van RooijPedagogisch medewerkster

Harriette werkt al vanaf haar stage en afstudeeropdracht op het kindercentrum. In juni 2014 heeft ze haar diploma gehaald voor Pedagogisch management aan de Fontys hogeschool. Samen met Ingeborg coördineert zij de tussenschoolse opvang op de Mgr. Zwijsenschool. 

Guanita Trum

Guanita

Pedagogisch medewerkster

Guanita is sinds 2013 verbonden aan VillaDriel. Ze heeft PW3 gestudeerd en met haar passie voor kinderen is ze een vaste kracht op de BSO. De kinderen kunnen bij haar terecht voor allerlei verschillende activiteiten van spelletjes tot buiten spelen. 

Willemien Verhoeckx
Pedagogisch Medewerkster

Met haar opleiding Kind en Jeugdverzorging heeft ze haar basis gelegd om de juiste zorg aan kinderen te kunnen geven. Zorg is waar ze al jarenlang haar passie in kwijt kan. Willemien is met name te vinden boven bij groep Villahof.

Rosanne van VeenPedagogisch Medewerkster

Rosanne heeft haar diploma Pedagogisch medewerker behaald op het ROC in Nijmegen en daarnaast heeft ze ervaring opgebouwd bij  diverse kinderdagverblijven en bij de scouting. 


Wendy SalariPedagogisch Medewerkster

Wendy heeft op het ROC te Tiel de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en de opleiding Pedagogisch medewerkster niveau 3 afgerond. Na stages op scholen, peuterspeelzalen, naschoolse opvang en kinderdagverblijf is ze in 2016 in dienst gekomen bij VillaDriel.  Met haar enthousiasme en creativiteit is ze een aanvulling voor het hele team. 

Elwira Hooijmans Ducaat


Pedagogisch Medewerkster

Elwira heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de peuterspeelzaal in Kerkdriel. Ze zal zowel ingezet worden bij het KDV als bij de BSO. 

Corinne Teulings- van Berkel

Corinne


Pedagogisch Medewerkster

Corinne heeft lange tijd gewerkt in de gehandicaptenzorg en daarna al sinds 2004 op de Peuterspeelzaal in Kerkdriel. Haar hart ligt bij het werken met kinderen en is daarom op het kindercentrum een goede aanvulling.

Vivian luites

Vivian


Pedagogisch Medewerkster

Als opleiding heeft Vivian MBO, Pedagogisch medewerker (niveau 3) succesvol afgerond en sinds 2012 werkt ze in de kinderopvang. Dankzij haar kindgerichtheid, de flexibele opstelling  en haar enthousiasme zijn de kinderen bij haar in goede handen.

Gaby Biekens

Gaby Biekens

Pedagogisch medewerkster

Na haar opleiding 'Zorg en Welzijn kader' en 'onderwijsassistente'  heeft Gaby enkele jaren in de kinderopvang gewerkt en als gastouder. Ze kan allerlei dingen organiseren voor de kinderen en zaken inzichtelijk maken voor de ouders. Mocht u als ouder vragen hebben of een advies willen dan kunt u haar vragen om mee te denken naar mogelijke oplossingen. 

Claudia de Vroege Schuurmans


Vrijwilliger en Stagiair

Claudia zal naast haar omscholing tot Pedagogisch medewerkster (niveau 4) het BSO team komen versterken als vrijwilliger en stagiair. Op dinsdagen en donderdagen zal ze de kinderen helpen bij allerlei knutselactiviteiten. 

Jos van der Zanden

Administratie

Naast zijn werkzaamheden in de IT zorgt Jos voor de algehele administratie waaronder financiële-, contract- en urenadministratie.  

Oudercommissie
TSO Overblijfmoeders

Oudercommissie

Voorzitter: Odette Broeke

Secretaris: Marieke Piels 

Lid: Denise Kurvers

Lid: Jessica van Gils

Lid: Bertina van DodeweerdTSO Overblijfmoeders op de Mgr. Zwijsenschool

Ineke, Cis, Rianne, Dorothe, Caroline, Ingeborg,

Martine, Helmie, Harriette, Door, Maria.

Maar daarnaast ook Diny, Henny, Ria, Jose, Mary, Sanne en Rebecca (staan niet op de foto)