Ingeborg van der Zanden Bartels


Eigenaar

Ingeborg heeft een brede opleiding met o.a. Bachelor bedrijfskundige, drogist, verzorgende IG, doktersassistent en verpleegkundige. Dit met de ervaring in verschillende milieu's en functies maakt van haar een flexibele duizendpoot.  


Harriette van RooijPedagogisch medewerkster / Coach 

Harriette werkt al vanaf haar stage en afstudeeropdracht op het kindercentrum. In juni 2014 heeft ze haar diploma gehaald voor Pedagogisch management aan de Fontys hogeschool. Samen met Ingeborg coördineert zij de tussenschoolse opvang op de Mgr. Zwijsenschool. 

Guanita Trum

Guanita

Pedagogisch medewerkster

Guanita is sinds 2013 verbonden aan VillaDriel. Ze heeft PW3 gestudeerd en met haar passie voor kinderen is ze een vaste kracht op de BSO. De kinderen kunnen bij haar terecht voor allerlei verschillende activiteiten van spelletjes tot buiten spelen. 

Willemien Verhoeckx
Pedagogisch Medewerkster (Vaste gezicht op KDV groep VillaHof)

Met haar opleiding Kind en Jeugdverzorging heeft ze haar basis gelegd om de juiste zorg aan kinderen te kunnen geven. Zorg is waar ze al jarenlang haar passie in kwijt kan. Willemien is met name te vinden boven bij groep Villahof.

Rosanne van VeenPedagogisch Medewerkster

(Vaste gezicht op KDV groep Talent Factory)

Rosanne heeft haar diploma Pedagogisch medewerker behaald op het ROC in Nijmegen en daarnaast heeft ze ervaring opgebouwd bij  diverse kinderdagverblijven en bij de scouting. 


Wendy SalariPedagogisch Medewerkster (Vaste gezicht op KDV groep Villahof)

Wendy heeft op het ROC te Tiel de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en de opleiding Pedagogisch medewerkster niveau 3 afgerond. Na stages op scholen, peuterspeelzalen, naschoolse opvang en kinderdagverblijf is ze in 2016 in dienst gekomen bij VillaDriel.  Met haar enthousiasme en creativiteit is ze een aanvulling voor het hele team. 

Elwira Hooijmans Ducaat


Pedagogisch Medewerkster

Elwira heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de peuterspeelzaal in Kerkdriel. Ze zal zowel ingezet worden bij het KDV als bij de BSO. 

Corinne Teulings- van Berkel

Corinne


Pedagogisch Medewerkster

Corinne heeft lange tijd gewerkt in de gehandicaptenzorg en daarna al sinds 2004 op de Peuterspeelzaal in Kerkdriel. Haar hart ligt bij het werken met kinderen en is daarom op het kindercentrum een goede aanvulling.

Vivian luites

Vivian


Pedagogisch Medewerkster

(3e Vaste gezicht op KDV groep VillaHof voor 1 tot 4 jarigen)

Als opleiding heeft Vivian MBO, Pedagogisch medewerker (niveau 3) succesvol afgerond en sinds 2012 werkt ze in de kinderopvang. Dankzij haar kindgerichtheid, de flexibele opstelling  en haar enthousiasme zijn de kinderen bij haar in goede handen.

Gaby Biekens

Gaby Biekens

Pedagogisch medewerkster

Na haar opleiding 'Zorg en Welzijn kader' en 'onderwijsassistente'  heeft Gaby enkele jaren in de kinderopvang gewerkt en als gastouder. Ze kan allerlei dingen organiseren voor de kinderen en zaken inzichtelijk maken voor de ouders. Mocht u als ouder vragen hebben of een advies willen dan kunt u haar vragen om mee te denken naar mogelijke oplossingen. 

Melissa Geerlings

Pedagogisch medewerker (Vaste gezicht KDV Talent factory)

Melissa is geboren in 1996 en woont al haar hele leven in Kerkdriel. Ze heeft de HBO studie Pedagogisch Hulpverlener afgerond, een vak naar haar hart. Haar visie is dat de ontwikkeling van de eigenheid van het kind centraal moet staan. Mijn aandacht is dan ook gevestigd op de kwaliteiten van alle kinderen. Met haar enthousiasme staat ze klaar om samen met de kinderen te ontdekken door samen te lezen, knutselen, spelen, zingen etc. In haar vrije tijd is ze op de de ijsbaan te vinden, kunstschaatsen is een grote hobby van haar.  

Mariska van Driel                         Mariska van Driel
Pedagogisch medewerker 

Mariska is geboren in 1993 en heeft al meerdere jaren in de kinderopvang gewerkt. Haar hart ligt bij het werken met kinderen. Ze vindt het heel bijzonder om te zien dat elk kind uniek is en op zijn eigen manier ontwikkelt. Ze vindt het fijn om hen daarbij te ondersteunen en er voor te zorgen dat ze allemaal een leuke dag hebben gehad en iedereen tevreden naar huis toe gaat. 

In haar vrije tijd vind ze het heerlijk om een boek te lezen, lekker te koken of een eind met haar hond te gaan wandelen. Maar op de de bank een goede film of serie kijken vindt ze ook niet echt vervelend om te doen. 

Claudia de Vroege Schuurmans


Vrijwilliger en Stagiair

Claudia zal naast haar omscholing tot Pedagogisch medewerkster (niveau 4) het BSO team komen versterken als vrijwilliger en stagiair. Op dinsdagen en donderdagen zal ze de kinderen helpen bij allerlei knutselactiviteiten. 

Jos van der Zanden

Administratie

Naast zijn werkzaamheden in de IT zorgt Jos voor de algehele administratie waaronder financiële-, contract- en urenadministratie.  

Oudercommissie
TSO Overblijfmoeders

Oudercommissie

Voorzitter: Odette Broeke

Secretaris: Marieke Piels 

Lid: Denise Kurvers

Lid: Jessica van Gils

Lid: Bertina van DodeweerdTSO Overblijfmoeders op de Mgr. Zwijsenschool

Ineke, Cis, Rianne, Dorothe, Caroline, Ingeborg,

Martine, Helmie, Harriette, Door, Maria.

Maar daarnaast ook Diny, Henny, Ria, Jose, Mary (staan niet op de foto)