BSO VillaDriel

Op de BuitenSchoolseOpvang (BSO) van VillaDriel worden kinderen van basisscholen uit o.a. Kerkdriel, Velddriel, Rossum, Zaltbommel en Hedel tijdens vakanties en voor en naschools opgevangen.

VillaDriel biedt een uniek product voor het kinderopvang, met de volgende onderscheidende punten:

·    Bij Kindercentrum VillaDriel wordt groot belang gehecht aan de sociale en motorische ontwikkeling van uw kind. Vanuit onze visie worden binnen en buiten het verblijf veel activiteiten georganiseerd waaronder uitjes, sport, contact met muziek en theater, groepspelletjes, koken en creatief knutselen.

· Onder professionele begeleiding en in nauwe samenspraak met de ouders/verzorgers worden aan kinderen optimale ontplooiingskansen geboden. Hierdoor groeit het kind in eigen tempo en mogelijkheden, tot een evenwichtige, zelfstandig individu, die positief in de maatschappij staat en sociaal vaardig is.

· Op de doelgroep (schoolkinderen )van 4 tot 13 jaar wordt ingespeeld op de behoeftes en de eigen ontwikkeling.

· Waar een pedagogisch plan geen letters op papier zijn maar waar een pedagogische aanpak echt in praktijk wordt gebracht, kinderen worden begeleid op interesses en niet op verplichte activiteiten.

· Met flexibele opvang en ruime openingstijden van 7 tot 18 uur (op aanvraag eerder brengen of later ophalen is op afspraak mogelijk).

· Voldoende begeleiding op een groep, zowel in aantal leidsters (opendeuren/vier ogen principe) als in kwaliteit (minimaal niveau 3);

· Met transport faciliteiten van en naar de scholen in de omgeving, Kerkdriel, Velddriel, Rossum, Zaltbommel en Hedel. Ook transport van en naar zwemles, sportclubs, muziekles, feestjes is mogelijk voor zover dit inpasbaar is.

  

Op de BSO worden de volgende activiteiten en mogelijkheden aangeboden:

· Koken met kinderen.

· Huiswerk en achterstand begeleiding op aanvraag.

· Wekelijks zijn er verschillende activiteiten zoals handvaardigheid, sport, knutselen, spelletjes en buitenspelen;

· Eén keer per maand een bijzondere activiteit zoals: muziek, knutselen, schilderen of een uitje om de interesses en kennis van kinderen te stimuleren.

· Grote speelruimtes met o.a. speelkooi met ballenbak en kasteel speeltoestel, jungleroom, spelletjesroom, tafeltennistafel, legotafel, theater en muziek om bij de belevingswereld van de kinderen fantasie, kleuren, creativiteit, afleiding en beweging te geven.

· Buiten speelplaats met vele mogelijkheden (klimmen en klauteren).

· Zand, waterspelletjes en (opblaasbaar) zwembad voor de zonnige en warme dagen.

· Voldoende en gevarieerd fruit en verantwoorde tussendoortjes

· Om de week worden verschillende sportactiviteiten voor de kinderen georganiseerd

Flexibele opvang voor een betaalbare prijs waar kinderen zich thuis voelen!!!


Disclaimer: Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.