Kinderopvang-awards 2018

Na het succes van vorig jaar doen we dit jaar ook weer mee met de kinderopvang awards en gaan we de concurrentie aan met andere opvangorganisaties in Gelderland en Nederland. Alle ouders zullen per mail uitgenodigd worden om onze locatie Hoorzik of de locatie Talent Factory te beoordelen. We gaan ook dit jaar weer voor een 10!

Kindercentrum VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017

In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 heeft Kindercentrum VillaDriel 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie van Gelderland werd de eerste plaats behaald. Vervolgens werd het heel spannend want wie zou de beste worden van Nederland. Opiness maakt daarbij onderscheidt tussen KDV en BSO en voor beide categorieën behoorde VillaDriel tot de genomineerden. Naast de klantbeoordelingen keek de jury naar de GGD rapportages, de vakbekwaamheid van het personeel en of er een actieve oudercommissie aanwezig was. Ook de presentatie van de opvang en de klachtenafhandeling zijn in de beoordeling meegenomen. Uiteindelijk haalden VillaDriel met het KDV de eerste plaats en voor de BSO een mooie tweede plaats. VillaDriel mag zich dit jaar de beste KDV van Nederland noemen en een hele goede BSO.In september 2011 is BSO VillaDriel begonnen in Velddriel met toen 7 kinderen. Na jaren van groei, was de locatie te klein en verhuisden ze in 2015 naar de Hoorzik  in Kerkdriel. Naast de BSO groep werd gestart met een KDV groep en veranderde de naam naar Kindercentrum VillaDriel. Bij de Kinderopvang awards van 2016 eindigde VillaDriel op de 3e  plaats (met een score van 9,1) in de Top 3 van Gelderland. Sinds die tijd heeft de VillaDriel Crew niet achterover geleund maar hard gewerkt aan het verbeteren van de kwaliteit. Natuurlijk is iedereen blij met tevreden klanten. Het team van VillaDriel heeft met een kritische houding gezocht naar wegen hoe het nog beter kan. Dit jaar ging VillaDriel voor een tien “10” bij de awards 2017. Met prijzende woorden van de jury werd op donderdag 15 juni 2017 de eerste prijs aan VillaDriel toegekend in de categorie beste opvangorganisatie van Gelderland,  2e beste BSO en het beste kinderdagverblijf van Nederland!!

Team van VillaDriel ziet deze prijsuitreiking als een waardering van de ouders en kinderen voor het harde werken en daarom willen leidsters, vrijwilligers en stagiaires, jullie bedanken voor het gestelde vertrouwen en stemmen.

Nu laten wij de handen uit de mouwen steken en ons nog meer inzetten voor onze passie, hobby en werk. Werken met kinderen!!