Ingeborg van der Zanden Bartels

Ingeborg van der Zanden Bartels

Eigenaar

Ingeborg heeft een brede opleiding met o.a. Bachelor bedrijfskundige, drogist, verzorgende IG, doktersassistent en verpleegkundige. Dit met de ervaring in verschillende milieu's en functies maakt van haar een flexibele duizendpoot.  


Harriette van RooijPedagogisch medewerkster / Coach 

Harriette werkt al vanaf haar stage en afstudeeropdracht op het kindercentrum. In juni 2014 heeft ze haar diploma gehaald voor Pedagogisch management aan de Fontys hogeschool. Samen met Ingeborg coördineert zij de tussenschoolse opvang op de Mgr. Zwijsenschool. 

Guanita Trum

Guanita

Pedagogisch medewerkster

Guanita is sinds 2013 verbonden aan VillaDriel. Ze heeft PW3 gestudeerd en met haar passie voor kinderen is ze een vaste kracht op de locatie Hoorzik. Ze is meestal te vinden op het KDV maar ook af en toe op de BSO. Ze draagt zorg voor de allerkleinsten maar ze kunnen bij haar ook terecht voor allerlei verschillende activiteiten van spelletjes tot buiten spelen. 

Willemien Verhoeckx
Pedagogisch Medewerkster (3e Vaste gezicht op KDV groep VillaHof)

Met haar opleiding Kind en Jeugdverzorging heeft ze haar basis gelegd om de juiste zorg aan kinderen te kunnen geven. Zorg is waar ze al jarenlang haar passie in kwijt kan. Willemien is met name te vinden boven bij groep Villahof.

Rosanne van VeenPedagogisch Medewerkster (Vaste gezicht op KDV-2 groep Talent Factory)

Rosanne heeft haar diploma Pedagogisch medewerker behaald op het ROC in Nijmegen en daarnaast heeft ze ervaring opgebouwd bij diverse kinderdagverblijven en bij de scouting.


Wendy SalariPedagogisch Medewerkster (Invalkracht)

Wendy heeft op het ROC te Tiel de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en de opleiding Pedagogisch medewerkster niveau 3 afgerond. Na stages op scholen, peuterspeelzalen, naschoolse opvang en kinderdagverblijf is ze in 2016 in dienst gekomen bij VillaDriel. Met haar enthousiasme en creativiteit is ze een aanvulling voor het hele team.

Elwira Hooijmans Ducaat


Pedagogisch Medewerkster

Elwira heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de peuterspeelzaal in Kerkdriel. Ze zal zowel ingezet worden bij het KDV als bij de BSO. 

Corinne Teulings- van Berkel

Corinne


Pedagogisch Medewerkster

Corinne heeft lange tijd gewerkt in de gehandicaptenzorg en daarna al sinds 2004 op de Peuterspeelzaal in Kerkdriel. Haar hart ligt bij het werken met kinderen en is daarom op het kindercentrum een goede aanvulling.

Mariska van Driel                         Mariska van Driel

Pedagogisch medewerker (Vaste gezicht KDV-1 Talent Factory)

Mariska is geboren in 1993 en heeft al meerdere jaren in de kinderopvang gewerkt. Na een uitstapje in de groente en fruit branche bleek toch dat haar hart ligt bij het werken met kinderen. Ze vindt het heel bijzonder om te zien dat elk kind uniek is en op zijn eigen manier ontwikkelt. Ze vindt het fijn om hen daarbij te ondersteunen en er voor te zorgen dat ze allemaal een leuke dag hebben gehad en iedereen tevreden naar huis toe gaat.

In haar vrije tijd vind ze het heerlijk om een boek te lezen, lekker te koken of een eind met haar hond te gaan wandelen. Maar op de de bank een goede film of serie kijken vindt ze ook niet echt vervelend om te doen.

Denise van de Weerdt Denise

Pedagogisch medewerker (3e vastegezicht KDV 1 en 2 op Talent Factory)

Denise komt uit Heerewaarden en is geboren in 1996. In 2016 heeft ze haar diploma Pedagogisch medewerker niveau 3 gehaald en sindsdien werkzaam geweest met kinderen. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd door met vrienden en familie, daarnaast sport ze graag.

Sandra Karon

..

Pedagogisch medewerker

Sandra komt oorspronkelijk uit Polen en volgt een Beroeps Begeleidende leerweg Kinderopvang. Naast een vaste studiedag werkt ze als Pedagogisch medewerker bij VillaDriel. Op school krijgt ze veel theorie over de ontwikkeling van het kind en kan dit in de praktijk brengen. Haar hobby’s zijn wandelen, uitgaan, activiteiten organiseren en knutselen.

Wendy Hijmans

...

Pedagogisch medewerker

Wendy komt uit Beneden Leeuwen en is moeder van een zoon. Ze heeft gewerkt in de kinderopvang en de jeugdzorg. Haar hobby's variëren van sportief wandelen, dansen en yoga tot creatief schminken, taarten bakken en decoreren.   

Mary van Dulmen


Hulp

Mary is geboren in 1967. Naast Lezen, wandelen met de hond en reizen heeft Mary als hobby's koken, bakken en foodblogs lezen. Ze is dan ook een welkome hulp bij de workshops op de Talent Factory. Ook is ze op de TSO te vinden als overblijfmoeder.  

Jos van der Zanden


Administratie

Naast zijn werkzaamheden in de IT zorgt Jos voor VillaDriel de algehele administratie waaronder financiële-, contract- en urenadministratie.  

Oudercommissie
TSO Overblijfmoeders

Oudercommissie

Voorzitter: Odette Broeke

Lid: Denise Coset Kurvers

Lid: Jessica van de Looij

Lid: Eveline Hermans Sijmons

Lid: Marianne van LieshoutTSO Overblijfmoeders op de Mgr. Zwijsenschool

Helmi, Door, Diny, Rianne, Dorothe, Ria, Henny, Francisca, Jose, Mary, Ingrid, Angelique, Erica, Svenja, Marjo, Corrie, Sandra. Coordinatie door Harriette en Ingeborg